full screen background image

Tarieven kinderfotografie, kinderfoto's en familiefotografie


Kinderreportage, kinderfotografie in de studio

Kinderreportage in de studio. De 8 mooiste foto’s, zowel in kleur als in zwart/wit of sepia, geleverd in hoge resolutie op CD-rom.


€ 125,-

Kinderreportage, kinderfotografie op locatie

Kinderreportage op locatie. De 8 mooiste foto’s, zowel in kleur als in zwart/wit of sepia, geleverd in hoge resolutie op CD-rom.


€ 125,-

Familiereportage, familiefoto's in de studio

Familiereportage in de studio. De 8 mooiste foto’s, zowel in kleur als in zwart/wit of sepia, geleverd in hoge resolutie op CD-rom.


€ 125,-

Familiereportage, familiefoto's op locatie

Familiereportage op locatie. De 8 mooiste foto’s, zowel in kleur als in zwart/wit of sepia, geleverd in hoge resolutie op CD-rom.


€ 125,-

Familie- of kinderfoto

De mooiste foto op locatie zowel in kleur als in zwart/wit of sepia,
geleverd in hoge resolutie op CD-rom.


€ 55,-

Fotocollages


Combinatiefoto's, eventueel speciaal bewerkt, zowel in kleur als in zwart/wit of sepia, geleverd in hoge resolutie op CD-rom.


Op aanvraag
(vanaf € 15,-)

Alle foto's worden geleverd in hoge resolutie. Dit betekent dat u deze zelf zo veel, zo vaak en zo groot kunt afdrukken als u wilt. U heeft dus geen dure nabestellingen bij de fotograaf.
 

Extra foto's zowel bij de kinderreportage als familiereportage geleverd in hoge resolutie op CD-rom, zowel in kleur als zwartwit of sepia.

€ 8,50

Professionele afdrukken op canvas, dibond, hout, metaal of glas.

Op aanvraag
(vanaf € 20,-)

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW en reiskosten in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Overige reiskosten (boven 20 km) worden verrekend tegen een tarief van € 0,29 per km.