full screen background image

Kinderfotografie, kinderportretten, kinderreportage


kinderfotografie door kinderfotograaf

Kinderfoto's zijn het mooist als deze op een vrolijke ontspannende manier worden gemaakt. Kinderfotograaf Ilse Bakker vindt het leuk om samen met u het mooiste uit u en uw kind te halen.

Kinderfotografie door kinderfotograaf

Kinderportretten

Een kinderreportage kan zowel in de studio als ook buiten of zelfs bij u thuis worden gemaakt. Voorop staat dat er in een ontspannen sfeer wordt gewerkt en het kind zich op zijn gemak voelt. De studio heeft vloerverwarming, is in een huiselijke omgeving en ook is er natuurlijk speelgoed aanwezig. Er is altijd ruimschoots de tijd zodat het kind eerst even kan wennen aan de fotograaf en de omgeving. Ook tussen de verschillende kinderfoto's door wordt regelmatig even gepauzeerd, zodat het kind de gemaakte foto's kan zien en het leuk blijft.


Kinderreportage

Tijdens de kinderreportage worden foto's gemaakt in meerdere posities. Natuurlijk is het mogelijk om naast individuele foto's ook foto's te maken met broertjes of zusjes of gezinsfoto's. Na de fotoreportage kunt u rustig thuis via internet de mooiste kinderfoto's uitzoeken. Enkele dagen daarna krijgt u de door u uitgekozen foto's op CD-rom thuisgestuurd. Alle kinderfoto's zijn zowel in kleur als zwartwit of sepia en hebben een dusdanige resolutie dat u ze zelf in verschillende groottes kunt laten afdrukken. Ook bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om van verschillende kinderfoto's door de fotograaf een digitale collage te laten maken.


Kinderfotografie door kinderfotograaf

Kinderfotografie door kinderfotograaf

tips voor kinderfoto's

Het is handig om verschillende soorten kleding mee te nemen naar de studio. Lichte, witte kleding geeft met een witte achtergrond mooie zachte kinderfoto's. Stoere felgekleurde kleding geeft vaak weer totaal andere foto's. Te veel tekst of drukke motieven leidt af van het kind. Het is handig om ook uw eigen kleding af te stemmen op de kinderen, dezelfde kleurtinten zorgt voor harmonieuze foto's. Ook kan het leuk zijn om een favoriet speelgoedstuk mee te nemen voor een speelse foto.