full screen background image

Beoordelingen trouwfotografie

Reacties geschreven op www.marktplaats.nl

Fotoreportage trouwdag Hoog Holten

Op 21 maart was ilse onze fotograaf op onze bruiloft. Vanaf het eerste begin hebben we leuk contact gehad, de gesprekken liepen soepel en ze heeft gelijk veel tips en ideeën gegeven. Op de dag zelf was ze de hele dag aanwezig. Eerst ' s morgens de trouwfoto's maken en later heeft ze een fotoverslag van de rest van de dag gemaakt. Bij de trouwfoto's wist ze ons goed op ons gemak te stellen en aan te geven wat ze van ons verwachtte. Hierdoor hebben we echt prachtige trouwfoto's! De rest van de dag hebben we haar weinig meer gezien, en dat bedoel ik positief! Ze heeft de mooiste foto's gemaakt waardoor we achteraf een erg mooie rapportage van de hele dag hebben, terwijl ze redelijk onopvallend haar werk doet. Al met al kijken we terug op een prachtige dag waar we een mooi fotoalbum aan over hebben gehouden. Inmiddels zijn we ook al bij haar geweest voor een zwangerschapsshoot. Ook dat is zeer goed bevallen. Wij weten wel wie we bellen als we de volgende keer een fotograaf nodig hebben.
Serge en Marieke

Bruiloft in Zutphen

Ilse Bakker was fotograaf op onze bruiloft in zutphen. Zij is erg professioneel! Daarnaast heeft ilse ons geholpen met locaties en goed naar onze wensen geluisterd. Als resultaat hebben we een mooie dag gehad en erg mooie foto’s waar we van genieten! Zeker een aanrader!
Elena

Trouwreportage in Enschede

Op 9 september was Ilse de fotograaf bij onze trouwdag. De foto's zijn prachtig geworden. Ook op de dag zelf was het maken van de reportage een feestje. Niet alleen wij, maar ook onze volwassen kinderen waren onderdeel van de reportage. Erg leuk!
Jacco en Karin

Trouwreportage in Klarenbeek

Ilse heeft voor ons onze trouwdag vastgelegd. Ilse is een fotograaf die goed luistert naar je wensen, ze heeft met ons deze dag fijn ingedeeld zodat er voldoende ruimte was voor het maken van ontspannen en spontane foto's.. ook fijn overleg over het aantal uren wat hiervoor nodig was. Waarschijnlijk het belangrijkst... de fotos waren echt super!
Kortom een aanrader!
Arjan

Fotografie in Zwolle

Trouwreportage in Zwolle, Engelse werk etc.
Ilse was ook onze fotograaf op onze bruiloft 30-08-2017.
Van te voren met kennismaken al goede gesprekken en overleg oa.over de mail gehad over hoe onze dag eruit kwam te zien qua fotografie.
Ze is erg spontaan en goed met iedereen,zelfs de gasten wist ze goed op de plaat te krijgen en er is een schitterend trouwalbum uit voortgekomen!!
Dank je wel Ilse voor alles!!
Groetjes
Mark-Jan en Hendrien

Trouwreportage in Twello

Ilse Bakker was onze trouwfotogtaaf op 9 september 2016.
Ilse is een fijne fotograaf die met je meedenkt voor locaties, hoeveel uren en trouwboeken.
Ze stelt je op je gemak en zorgt dat je als bruidspaar op de foto staat, zoals je bent. Wij zien echt onszelf terug op de foto's.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Maaike

Fotografie in Kampen

Trouwreportage heeft ilse voor ons gedaan.
Super mooie dag gehad en super mooie fotos
Nu genieten van ons album
Groetjes Gerwin en Thea

Trouwreportage in Apeldoorn

Ilse heeft vorig jaar onze trouwdag gefotografeerd. De foto's zijn super mooi geworden. Ilse denkt mee over de dagplanning zodat je haar niet onnodig uren hoeft te betalen. Op de dag zelf was ze erg flexibel met alle verassende dingen die gepland waren.
We hadden trouwens maanden eerder al een love shoot bij haar gedaan, erg prettig om elkaar te leren kennen zodat we wisten wat we konden verwachten.
goede prijs/kwaliteitverhouding.
Groetjes Chris en Desiree

Trouwreportage in Deventer

04-09-2015 zijn wij getrouwd en hebben we Ilse gevraagd om de dag foto's en een trouwreportage te maken. Ilse bleek hierin erg flexibel wat voor ons erg prettig was want we wilden foto's van de gehele dag. Tijdens het gesprek vooraf heeft Ilse ons goed geholpen met de dag indeling. De trouwreportage is erg mooi geworden en helemaal naar onze wensen. Wij hebben ookons trouwboek door Ilse laten maken. Deze is prachtig geworden en zo hebben wij een prachtige herinnering aan deze bijzondere dag.
Bedankt Ilse!
Toine en Ine

Trouwreportage in Klarenbeek

Trouwreportage 19-6-2015 in Loenen
Wij hebben Ilse gevraagd om onze grote dag op 19 juni 2015 te fotograferen. In het kennismakingsgesprek heeft zij echt met ons meegedacht hoe wij het beste de dag in konden delen. Wij hebben een super mooie fotoreportage bij Kasteel ter Horst in Loenen gehad. Daarin was zij zeer creatief. Tijdens de gehele dag hebben wij als bruidspaar geen enkel moment het idee gehad dat Ilse te nadrukkelijk aanwezig was. Ze heeft gedurende de hele dag mooie foto's gemaakt. Ook hebben wij via Ilse een fotoboek laten maken, waar wij zeer tevreden mee zijn. Dit is voor ons een blijvende herinnering van een mooie dag! Heel erg bedankt Ilse.
Groetjes Pascal en Renate

Trouwen In Apeldoorn

5 september 2014 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Op advies van vrienden hebben wij contact opgenomen met Ilse Bakker. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden wij gelijk een klik. Ilse kwam met goede ideeen en ging mee met onze wensen. Ilse heeft tijdens onze trouwdag prachtige foto's gemaakt, zelfs met onze jonge maar daardoor ook heel speelse kinderen.
Wij waren achteraf erg blij met onze keuze en vinden het een hele goede prijs/kwaliteitverhouding,
Een echte aanrader!!
Groeten Patricia en Robin

Trouwreportage in Beekbergen

Afgelopen sept zijn wij getrouwd, Ilse heeft de hele dag voor ons vastgelegd, geweldig! Ilse wist precies wat ze deed, ze zorgde er niet alleen voor dat we er goed op kwamen te zijn, maar zorgde er ook voor dat het een ontspannen sfeer was.
Foto's zijn ontzettend mooi!
Heel erg bedankt Ilse
Groetjes Remon en Femke

Fotografie Bruiloft in Zelhem

Afgelopen 4 september zijn wij getrouwd, waarbij wij Ilse als fotograaf hadden gevraagd. Soms heb je achteraf wel een paar punten waarvan je zegt, dat had iets anders of beter gemoeten. Maar in deze, niets van dit alles. Al tijdens een orienterend kennismakingsgesprek liet Ilse merken verstand van zaken te weten. Meedenkend in hoe zo'n dag dan gaat verlopen. Ze had dan ook geen enkel probleem met de "eisen" die wij hadden. Tijdens de trouwdag hebben wij als bruidspaar geen enkel moment het idee gehad dat Ilse te nadrukkelijk aanwezig was. Hele mooie plaatjes geschoten gedurende de tijd dat ze met ons mee was. Oog voor detail, snel kunnen schakelen. Dat bleek ook wel dat we qua tijdplanning keurig op tijd waren. Nu de foto's terug kijken, en we zijn meer dan tevreden.
Hartelijk bedankt voor het maken van deze blijvende herinnering.
Een absolute aanrader!
Groeten,
Jacomine en Reinier

Trouwfotografie incl. fotoboek in Delden / Bussloo / Epe

4-7-14 was onze grote dag, Ilse heeft onze gasten en ons de hele dag hartstikke mooi op de foto gezet. De fotoreportage die zij gemaakt heeft, is het geld meer dan waard. Naast de fotoreportage hebben wij ook het fotoboek door Ilse laten maken, deze is schitterend. Wij zijn heel erg enthousiast over Ilse als persoon maar ook over de kwaliteit van de geleverde fotos.
Bedankt!
Groetjes,
Dorien & Gerard

Trouwreportage met 3 kinderen erbij in Laren gld

Wij zijn op 24.04.2014 getrouwd en we hebben Ilse als fotograaf erbij gehad. Ze was super fijn om de foto's meesamen te maken en ze had veel geduld met onze 3 kinderen van 6, 5, 2 jaar oud. Het zijn echt super mooie foto's geworden en we zijn heel erg blij met dit resultaat. Super bedankt Ilse
Petra

Babyreportage in Klarenbeek uit Deventer

Ilse heeft een geweldige foto reportage van onze zoon gemaakt, die nu 4 maanden oud is. We mochten kiezen of ze bij ons thuis kwam of het mocht bij haar thuis, we hebben het laatste gekozen. Ilse had heel veel leuke ideeen voor poses. Ook schoot ze niet zomaar raak, ze zei wel echt als we ons hoofd iets naar rechts ofso moesten doen.
Toen onze zoon honger kreeg en keihard ging huilen, had Ilse alle tijd. Ze warmde zelfs het flesje even op, en kletste met ons gezellig, totdat onze zoon zijn buikje vol had en slapend op de rest van de foto's kon!!! We voelden ons hierdoor gelukkig niet opgelaten, wat ik anders wel zou hebben.
We kregen heel snel een link via de mail naar de foto's en hier mochten we er 8 uitkiezen (of meer tegen een kleine betaling). Deze heeft ze mooi bewerkt en kregen we thuis gestuurd op een cd, met een mooie voorkant! We zijn er super blij mee, en laten de foto's nu zelf "goedkoop" afdrukken bij een drogist, en op canvas.
Kortom echt een aanrader. Professionele, hele aardige vrouw met heel veel goede ideeen.
Gr Jelle, Monique en Stef

Fotograaf in Deventer

Bruidsreportage in Deventer huis nieuw rande Op 04-10-2013 was onze dag Eerst hadden we een gesprek om onze wensen vast te leggen ....en de dag door te nemen.Een dag van te voren hadden we nog contact over de laatste dingen.Ilse is een vrouw die goed en vakkundig te werk gaat. Leuke ideeen heeft het gaat van zelf....en natuurlijk.Ook veel gelachen genoten van onze dag en prachtige foto,s een mooie herinering aan deze liefde volle dag!!!!
ILse Bedankt!
Ger en Patricia

Trouwrapportage in de Woeste Hoeve in Woeste Hoeve / Apeldoorn

Op 7 september 2013 heeft Ilse ons huwelijk gefotografeerd.
Eerst kwam Ilse bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Wij hebben toen aangegeven alleen sfeerfoto's te willen van de huwelijksceremonie en het toastmoment. Zij is zoals afgesproken bij elkaar 2 uur bij ons geweest.
Ilse bewoog zich onopvallend door ons gezelschap en de foto's zijn heel mooi en informeel geworden! We zijn zeer tevreden en het is precies wat we ervan gehoopt hadden. Dank je wel Ilse voor het vastleggen van onze surprise marriage!
Groeten, William en Margriet

Trouwfotografie paleispark Het Loo in Apeldoorn

7 juni 2013 zijn wij getrouwd, het was een erg zonnige dag, maar ondanks dat hebben we erg mooie trouwfoto's, gemaakt door Ilse! Een fijn persoon om er bij te hebben op de bruiloft.
Ze heeft vorig jaar ook trouwfoto's van familie van ons gemaakt, maar het zijn 2 erg verschillende trouwrapportages.
We zijn super blij met de foto's en hebben hierdoor erg mooie en leuke herinneringen aan onze dag!
Martijn en Marlieke

Trouwfotografie in Lochem

Wij zijn op 21 juni 2013 getrouwd. Het regende die dag, totdat Ilse kwam ... (echt waar). Ze heeft van 13.00 uur tot 19.30 uur foto's gemaakt. Drie weken erna waren ze klaar en de selectie die zij heeft gemaakt was super!
We gaan ons nu bezighouden met het maken van een mooi boek.
Groetjes, Linda en Roy

Trouwfoto's in Hattem en s'Heerenbroek

Op 18 april 2013 zijn wij getrouwd! Het was een supermooie dag, en we konden natuurlijk niet wachten op de foto's! Gelukkig kregen we de foto's heel snel, en ze zijn prachtig! We laten ze aan iedereen zien!!
Bedankt Ilse!
Groetjes, Sietse en Wendy

Bruidsreportage in Lieren / Apeldoorn

Op 26-04-2013 heeft Ilse heel veel spontane, ontroerende, serieuze, grappige, ontspannen, familie en bovenal mooie foto's gemaakt van onze huwelijksdag!
Het heeft die dag alleen maar geregend, maar op de foto's is weinig van de kou en regen te merken. De alternatieven waren prima! Ilse was de hele dag bij ons en haar spontaniteit en creativiteit werden door meerdere gasten opgemerkt.
Het was een mooie dag en met behulp van de foto's kunnen we elke dag weer even wegdromen naar dat ene moment ;-) Helemaal blij!
Ilse, bedankt!
Groetjes, Koen en Janneke

Trouw reportage Huis te Eerbeek in Eerbeek

Ilse Bedankt!
Bedankt voor de super mooie foto's, die jij gemaakt hebt op 12-12-12. Je hebt onze huwelijksdag op een spontane, vrolijke en ontroerende manier weten vast te leggen. Ondanks de koude, hebben wij er een warm gevoel aan over gehouden. Wij zullen dankzij jou schitterende foto's altijd terug kunnen kijken naar een voor ons onvergetelijke dag.
ILse Bedankt. wat een vakvrouw.
Groeten Marianne en Johan

Fotograaf huwelijk 21-9-2012 in Eerbeek

Wij hebben Ilse gevraagd om onze mooie dag op 21 september 2012 te fotograferen. Ze is creatief, denkt erg met je mee. Fotoalbum is super mooi geworden!! Het was gewoon een super dag mede dankzij Ilse! Ilse Bedankt voor alles!!
Groetjes Diana en Niels Alberts

Fotoreportage huwelijk in Apeldoorn

De foto reportage van ons huwelijk op 1 november is erg mooi geworden, heel ongedwongen, oprecht en natuurlijk. Het fotoboek is ook erg mooi met veel afwisseling.
We zijn blij dat we voor jou hebben gekozen.
groetjes, Hugo en Ingrid

Bruidsreportage in Deventer

Op 8 september heeft Ilse onze bruiloft vastgelegd.
Geweldige foto's van het begin tot het eind. Onze ontmoeting, het trouwen, de familiefoto's, de verrassing voor de daggasten op de dansschool, Ilse heeft er een prachtig geheel van gemaakt.
En het bos dat voor ons al zo bijzonder was is door de creatieve fotosessie van Ilse nu nog specialer geworden.
Ilse Bedankt!
Paul

Trouwreportage in Apeldoorn/Heerde

Op 15 juni 2012 zijn wij getrouwd. Ilse heeft onze foto's gemaakt. Ondanks het slechte weer dat we hadden, was Ilse heel creatief en konden we vanuit dezelfde plek veel verschillende soorten foto's maken. Dit leverde stuk voor stuk mooie foto's op. Ook het album is erg mooi geworden met veel variatie! Wij zijn er erg blij mee.
Bedankt Ilse!
groetjes Gerwin en Willemieke

Trouwreportage kasteel Staverden in Ermelo


Bedankt voor de mooie rapportage!
Stuk voor stuk mooie foto's die dag perfect verwoorden.
En ook niet onbelangrijk een prettig persoon.
Remco en Ellen

Fotoreportage in Deventer

Wij hebben Ilse ingeschakeld om een fotoreportage te maken van onze kids.. met een prachtig resultaat! Onze dochter is 2,5 en ons zoontje pas een paar weken oud, dus geen makkelijke leeftijden om urenlang stil te zitten en lief te lachen naar de camera ;-) Toch is het gelukt om een aantal hele mooie plaatjes te schieten en ik weet zeker dat er ook een paar hele grote canvasdoeken zullen volgen..
Super gedaan Ilse!
Roos

Fotoreportage huwelijk in Apeldoorn

Op 1 maart 2012 heeft Ilse voor onze huwelijksdag een geweldige fotoreportage gemaakt ! De foto's thuis bij vertrek met de limousine naar Burgers Zoo, de foto's in de Desert en de Bush, de foto's bij de ceremonie. In een woord; geweldig!! De foto's zijn in een album met grote samengestelde fotobladen samengevoegd tot een mooie herinnering aan een bijzondere dag met onze kinderen.
Ilse bedankt voor de foto's, vakvrouwschap en je aanwezigheid.
Marina & Arjan

Bruidsreportage in Deventer

We hebben een zeer mooie dag gehad, die Ilse perfect heeft vastgelegd en mooi verwerkt in een prachtig foto-album. OOk de service die Ilse heeft geleverd is zeer snel en ze komt persoonlijk voor en na het huwelijk nog langs. Ilse, bedankt voor alles!
D&N te Deventer

Bruiloftfoto's in Twello

Ilse heeft de foto's voor onze bruiloft gemaakt. Deze zijn echt super mooi geworden. Wij zijn dan ook helemaal tevreden en kunnen met deze foto's terug kijken op een hele mooie dag!
Groetjes, Roy en Ellen

Trouwreportage in Punthorst en Uddel

Wij zijn op 28 oktober 2011 getrouwd. Ilse heeft onze trouwreportage verzorgd. Het zijn echt schitterende foto's geworden. Wij kregen de foto's en hebben er alleen maar met een glimlach na gekeken, zo mooi als alles uitkwam op de foto's. Een herbeleving van de dag en dat is wat in onze ogen alleen een vakbekwame fotograaf kan brengen. Ilse, bedankt voor het vastleggen van onze mooie dag!
Marloes en Michael

Bruidsfotografie in Apeldoorn

Wij zijn 2 september 2011 getrouwd. De dag is prima verlopen, mede dankzij Ilse. Ze heeft goede ideeen, prijs-kwaliteit is prima, goed in details, echte professional dus!
Esther van de Mars

Bruidsreportage in Zutphen/Warnsveld

Wij zijn 9 sept 2011 getrouwd en ilse heeft onze bruidsreportage gedaan. Dit was erg geslaagd. ilse heeft ons prachtige foto's gegeven en we hebben veel mooie reacties gehad. Ze is erg prettig in de omgang en heeft zelfs mijn man, die niet van op de foto gaan houdt de hele dag aan het lachen gekregen en enthousiast gemaakt. Zelfs met onze kinderen erbij ging het prima. Ilse bedankt!!!
Wiersma

Trouw foto's in Deventer, op 3 juli zijn we getrouwd.

Deze fotograaf heeft onze fotos gemaakt. Een leuke spontane vrouw die meedenkt en fotos maakt met in het achterhoofd de persoonlijkheid van ons. In ons geval was het niet makkelijk. De foto's zijn zeer mooi geworden evenals het album. Een mooie herinnerring. Ilse bedankt.
Jessica

Trouwreportage in Deventer

Zeer goede en professionele fotografe. Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen. Zelf iemand zoals ik (die nooit mooi op foto's staat) weet ze goed en mooi op de gevoelige plaat vast te leggen. Ze heeft duidelijk ook veel ervaring met trouwrapportages waardoor ze vanuit haar ervaring en creativiteit het geheel tot een unieke en mooie reportage weet te vormen. Tijdens de reportage voelden wij ons zeer op ons gemak en hadden niet het idee dat we stonden te poseren. Er was ook plek om eigen ideeën in te brengen. Het fotoboek is ook echt een aanrader. Net als de reportage, zit ook dit boek vol creatieve ideeën. We hebben uitsluitend echt oprechte, positieve reacties ontvangen op de trouwreportage en het fotoboek.
Jens en Jojanneke

Trouwreportage in Deventer

Ilse heeft op 10 juni jl. onze trouwdag op foto vastgelegd, met een prachtig eindresultaat! Ilse is een hele prettige persoonlijkheid, en zoals hieronder al aangegeven heeft ze de gave om haar werk op de trouwdag onopvallend te doen, zodat het meest natuurlijke en mooie eindresultaat verkregen kan worden. Ilse neemt de moeite om van tevoren de dag met je door te nemen, en houdt zeer goed rekening met specifieke wensen. Tijdens de trouwreportage weet ze je op je gemak te stellen, waardoor het eindresultaat geweldig is geworden. Ilse, super bedankt voor je mooie werk en de fijne samenwerking, wij zijn er heel blij mee!
E. Plantinga

Trouwfoto's in Arnhem

In april jl. heeft Ilse de foto's bij onze huwelijksvoltrekking gemaakt. Ze zijn prachtig geworden. Het contact was erg leuk en we konden aangeven wat onze wensen waren. Het album is precies onze stijl geworden. Ook de ouders waren erg blij met het ouderalbum.
Serge en Linda

Trouwreportage, 20 mei 2011 in Toldijk

Onze trouwreportage is helemaal geworden wat we ervan gehoopt hadden. Het contact met Ilse was leuk en ook het maken van de foto's op de dag zelf verliep erg relaxed. Ilse stond open voor onze ideeën en kwam zelf met verrassende manieren om de foto's te maken. Het resultaat... een fantastisch album!
Martijn en Joke

Babyfotograaf in Deventer, juni 2011

Ilse heeft voor ons de foto's voor op het geboortekaartje gemaakt van onze dochter Puck. Jeetje wat zijn we trots en wat heeft ze haar mooi vastgelegd. Ze is erg professioneel en zeker een aanrader. We genieten elke dag van de mooie foto's en krijgen enorm veel leuke reacties.
Arjen en Marieke

Bruidsfotografie in Zutphen

Ilse heeft in mei 2011 onze trouwfoto's gemaakt. Het zijn prachtige foto's geworden. Een aanrader.
Roos Janssen

Huwelijksreportage in Ruurlo, april 2011

Ilse Bakker heeft onze trouwfoto's gemaakt. Ze zijn prachtig! Wij (en onze gasten) hebben Ilse tijdens onze huwelijksdag als zeer prettig ervaren. We hebben de foto's na 3 weken op cd ontvangen en zijn hier erg blij mee.
Bedankt Ilse.
Christien Haneveld

Zwangerschapsreportage in Huissen

Wij sluiten ons, na het maken van een zwangerschapsreportage bij ons thuis, helemaal bij de andere beoordelingen aan. Ilse heeft haar werk naar tevredenheid geleverd en we zijn erg blij met het eindresultaat. Het feit dat ze veel moeite heeft gedaan om de reportage bij ons thuis te doen zegt, wat ons betreft, genoeg.
Ilse, heel veel succes verder en bedankt voor de mooie foto's!
Marlous & Michael

Trouwreportage in Apeldoorn

Ilse heeft op 5 november 2010 onze trouwreportage gefotografeerd, ook heeft zij nadien een fotoboek voor ons gemaakt. Wij zijn helemaal tevreden over de samenwerking, en hoe de foto's geworden zijn. Voordelen zijn ook dat Ilse op de dag zelf, niet echt opvalt, waardoor je niet eens in de gaten hebt dat er foto's gemaakt worden, daarnaast is ook de prijs aantrekkelijk.
Wat ons betreft een echte aanrader!
Bas en Joyce

Bruiloft in Dieren

Ilse Bakker heeft de foto's gemaakt toen wij trouwden op 11-06-2010, en ze heeft heel goed werk geleverd. De foto's zijn schitterend geworden, en door haar enthousiasme was het een plezier om met haar samen te werken.
Ook heeft ze een trouwalbum voor ons gemaakt en dat ziet er heel erg goed uit! De foto's zijn op originele wijze bewerkt, het album zelf is fraai - kortom, een aanrader!
Andrew en Tessa

Zwangerschapsreportage in Klarenbeek

Wij hebben bij Ilse een zwangerschapsreportage laten maken. Niet alleen van mijn buik zijn foto's gemaakt maar ook van ons zoontje van drie en een aantal van ons drietjes. We zijn bij haar aan huis geweest in de studio. Ze was erg geduldig met ons zoontje die natuurlijk de helft van de tijd niet echt goed meewerkte. Het resultaat is erg goed gelukt. De foto's hebben we na de shoot gelijk zelf uitgekozen en een week later kregen we de foto's op een dvd thuis bezorgd.
Wij zullen Ilse (en hebben dit ondertussen ook al gedaan) aan iedereen aanraden!!
Nicole en Johan Jan Snoek uit Twello

Bruiloft in Klarenbeek

Ilse heeft een prachtige reportage gemaakt van een voor ons heel bijzondere dag. Op 20 mei 2010 zijn wij in de kerk getrouwd, en is ook ons zoontje van toen 11 maanden gedoopt. Best lastige opgave voor fotografie, maar het is echt geweldig. Ook de foto`s op locatie zijn erg origineel en mooi geworden.
Het grootste kenmerk aan Ilse, en wat wij ook van meerdere gasten te horen kregen; Ze valt helemaal niet op! Je hebt niet het idee dat je steeds gefotografeerd wordt, terwijl ze continue in de buurt is.
Ilse bedankt!

Buik- en Babyfotos in Deventer

Ilse heeft hele mooie en leuke foto's gemaakt. Netjes op tijd (snel!) geleverd.We zijn zeer tevreden. Een aanrader!
J.M. Schuiling

2 december 2009

Ilse Bakker heeft onze trouwreportage verzorgd en van de mooie foto's die zij genomen heeft, heeft ze een prachtige DVD gemaakt waarop zij de foto's speels presenteert compleet met door ons zelf uitgekozen achtergrondmuziek. Veel mensen kiezen voor een fotoalbum maar wij hebben de DVD laten maken omdat je de foto's helder en op een groot tv-scherm voor je ziet. Het is erg leuk om de dag 'zo voorbij te zien komen' en samen met de mooie muziek is het een bijzondere reportage geworden en erg leuk om zo aan familie en vrienden te laten zien. Wij kunnen Ilse Bakker van harte aanbevelen. Het was prettig met haar samen te werken en zij houdt zich ook goed aan afspraken.
Ilse, veel succes verder wij hebben van de dag genoten en doen dat dankzij de mooie foto's nog steeds!
Jan en Anja

Bruiloft Apeldoorn

Onze trouwfoto's zijn gemaakt op 17 juli 2009 door Ilse Bakker.De foto's zijn gemaakt bij het Raadhuis in Apeldoorn en bij kasteel ter Horst te Loenen. De foto's zijn echt prachtig geworden.
Maar het contact met haar was ook erg prettig en duidelijk. Ze kreeg ons ook keer op keer weer lachend op de foto's wat normaal niet echt vanzelfsprekend is... Wij kunnen haar iedereen aanbevelen en zeker kwa prijs/kwaliteit!!!
Ilse bedankt voor het vast leggen van onze geweldig mooie dag!!!!!!
Elvira van de Beek

2 september 2009

Ilse heeft onze trouwfoto's gemaakt, door de dag heen is ze een prettig persoon om erbij te hebben en de kwaliteit is ook nog eens prima. Al met al zijn we ontzettend tevreden over haar werk en de prijs/kwaliteits verhouding.
Jolien en Mario van Hees

1 september 2009

Sinds 11 Augustus zijn we de trotse ouders van een gezonde zoon Gijs. Voor het geboortekaartje hebben we ilse uitgenodigd om deze te voorzien van een paar prachtige foto's. We kunnen wel zeggen dat dit allemaal uitstekend is verlopen met een prachtig eindresultaat.
Ilse is met veel geduld met ons als ouders en Gijs aan de slag gegaan en heeft een reeks geweldige foto"s afgeleverd. Voor een uniek geboortekaartje en/of babyfotografie nodig Ilse Bakker beslist even uit. Kort samengevat een toppertje.
Leo

26 augustus 2009

Zoekt U een Vakbekwame goed geschoolde fotograaf? Neem dan Ilse Bakker!! Zij is een echte aanrader. Ze is professioneel, komt spontaan over, Is geduldig, maakt zeer goede foto's, is niet zelf hinderlijk op de voorgrond bij het maken van foto's maar omdat U/Jullie het onderwerp zijn, en niet zij. Hier kom je later pas achter, doordat ze foto's laat zien waarvan je niets hebt gemerkt dat ze gemaakt zijn, Spontaan dus.
Snelle levering van de foto's, Betaalbaar, Lieflijk en aardig in de omgang. Zo kunnen we nog wel even door gaan.. Kort om, EEN AANRADER...
G&H Mulder, Beekbergen

31 juli 2009

Na een prettig introductiegesprek heeft Ilse op onze trouwdag alle verwachtingen waargemaakt. Ilse staat haar 'mannetje' in het fotografievak. Ze zette iedereen op een prettige en ongedwongen manier op de juiste plaats. De foto's zijn erg mooi geworden! Zeker een aanrader!
Jan Hessel Bos

27 juli 2009

Ook onze trouwreportage is door Ilse Bakker gemaakt. De reportage is erg mooi geworden. Ilse heeft echt oog voor detail en weet klassieke fotoos goed af te wisselen met "speelse" fotoos. Ilse is een zeer kundige vrouw en prettig in de omgang. Iets wat ook wel prettig is op zo'n dag.
Ilse bedankt!!
Marjan en Jan Drost

5 mei 2009

Ilse heeft echt prachtfoto's en album geleverd!! Ook een mooie diversiteit aan foto's. Het contact met haar is ook erg prettig en duidelijk. Ze kreeg ons ook keer op keer weer lachend op de foto's wat normaal niet echt vanzelfsprekend is... Wij kunnen haar iedereen aanbevelen en zeker kwa prijs/kwaliteit!!!
Ilse bedankt voor het mede mogelijk maken en vooral het vast leggen van onze geweldig mooie dag!!!!!!
Chantal

1 augustus 2008

De foto's zijn prachtig geworden. De foto's die in het album zijn geplakt zijn op een heel leuke creatieve manier erin geplakt. Het is zeker geen standdaard fotoboek en we krijgen positieve reacties. Daarnaast verliep de dag goed. Het verliep heel ontspannen en je merkt soms niet eens dat er foto's zijn gemaakt. Erg leuk! Dus zeker een aanrader!

20 mei 2008

Ilse is een vakvrouw. Onze bruiloftfoto's zijn ontzettend mooi geworden (terwijl wij beiden niet fotogeniek zijn). Ilse voelt goed aan wat de klant wil en wat voor type de klant is. Eigen locaties inbrengen om foto's te maken is geen enkel probleem en zelf weet Ilse ook vele leuke plekjes. Het fotoboek is ook zeer mooi geworden. Ilse maakt daar echt werk van. Van vele familieleden kregen we te horen, dat ze het fotoboek ontzettend mooi vinden! Een aanrader dus..
Johan en Suzanne

17 mei 2008

Ilse Bakker heeft onze trouwfoto's gemaakt. Deze zijn echt prachtig geworden, we zijn er reuze blij mee. Daar naast was het een leuk contact en werden de foto's snel geleverd. Wij raden haar zeker aan.
Robert en Liesbeth
Ilse Bakker