full screen background image

Zwangerschapsfotografie, zwangerschapsfoto’s, zwangerschapsshoot


Zwanger, zwangerschapsreportage

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Deze uniek tijd maak je maar enkele keren mee in je leven. Vaak kan je je later nauwelijks voorstellen hoe dik je was. Een mooie zwangerschapsreportage is de manier om later nog vaak terug te kijken op deze bijzondere periode.

Zwangerschapsreportage

Zwangerschapsfotografie

Een zwangerschapsreportage kan zowel thuis als in de studio worden gemaakt. Er wordt in een ontspannen sfeer gewerkt met naar keuze een witte of zwarte achtergrond. Het is aan te raden de zwangerschapsreportage te maken rond week 32 - 35, omdat de buik dan vaak op z'n mooist is.
De reportage kan natuurlijk gemaakt worden samen met uw partner en/of eventuele kinderen.

Zwangerschapsfoto's

Enkele dagen na de fotosessie krijgt u de 8 mooiste foto's op CD-rom in kleur en in zwart/wit of sepia thuisgestuurd. Alle foto's hebben een dusdanige resolutie dat u ze zelf in verschillende groottes kunt laten afdrukken.

CD-rom

Tips

Zwangerschapsreportage, zwangerschapsfoto's tips

Voor een zwangerschapsreportage in de studio is het praktisch om verschillende sets kleding mee te nemen. Een donkere set voor stijlvolle foto's met een donkere achtergrond en bijvoorbeeld een lichte of kleurrijke set voor een totaal ander effect. Denk ook aan kleding voor je partner en eventuele kinderen als deze op de foto komen.Hoewel er in de studio enkele attributen aanwezig zijnkan het handig zijn voor speciale foto's eigen voorwerpen mee te nemen.
Kijk ook gerust rond op internet om ideeen op te doen. Ik maak graag wat jullie mooi vinden.